به گزارش ايسنا، انجیر در سراسر جهان و از دوران باستان به دلیل فوائد پزشکی، خواص تغذیهای و همچنین مصرف آن در آشپزی یکی از مغذیترین و خوشمزهترین میوهها به حساب میآید. بررسیهای اخیر حاکی از آن است که انجیر میتواند در درمان بیماریهای مختلفی از دیابت تا اگزما مفید باشد. انجیر منبع غنی از انواع ویتامینها و مواد معدنی است. همچنین میزان فیبر خوراکی و کلسیم موجود در آن قابل توجه است.
کارشناسان تغذیه معتقدند وجود فیبر خوراکی بالا به تسکین علائم یبوست کمک کرده و فرد با خوردن آن احساس سیری میکند.
همچنین کلسیم موجود در انجیر در ایمن ساختن بدن در برابر پوکی استخوان نقش دارد. علاوه بر این، آلرژی به انجیر و تداخل دارویی این میوه شایع نیست و در نتیجه فرد میتواند آن را بدون هیچ نگرانی در رژیم غذایی خود بگنجاند.
در علم پزشکی سنتی از انجیر برای درمان انواعی از مشکلات پوستی همچون اگزما و پسوریازیس استفاده میکردند. هرچند بررسی قطعی در مورد این فایده انجیر انجام نشده و تنها مطالعات اولیه حاکی از تاثیر انجیر در درمان بیماریهای پوستی است.
به گزارش ایسنا به نقل از هلث لاین، بررسیها همچنین نشان میدهد برگهای درخت انجیر میتواند به تسکین علائم دیابت کمک کند. نتیجه مطالعه انجام شده در سال 2003 حاکی از آن است که عصاره انجیر از طریق متعادل کردن میزان اسیدچرب خون و سطح ویتامین E میتواند در بهبود علائم دیابت موثر باشد.
نظر شما